• Hvilket plastikvandflaskemateriale er godt?

Hvilket plastikvandflaskemateriale er godt?

Mange mennesker foretrækker lette plastikvandflasker, når de er udendørs.Ved du, hvordan man vælger en god plastikvandflaske?Følg os for at se, hvilket plastmateriale der er godt til vandflasker.

1.Tritan vandflaske

Tritan er en BPA-fri plast, da den ikke er fremstillet med bisphenol A (BPA) eller andre bisphenolforbindelser, såsom bisphenol S (BPS).Fordelene ved Tritan;Tritan er BPA-fri.Tritan er slagfast, som kan bruges uden frygt for at gå i stykker.

2.Ecozen (SK) vandflaske

Både Tritan og Ecozen er lavet af højtemperaturbestandig plast med høj sikkerhed.Dens samlede ydeevne er tæt på Tritan, og dens pris er lavere end Tritan.Det bruges ofte i lave temperaturbestandige plastflasker.

3.PP vandflaske

Polypropylen (PP) er den mest almindelige form for plastmateriale, der bruges i sutteflasker.De er holdbare, fleksible og økonomiske.De bruges ofte til at fremstille husholdningsartikler;PP mælkeflasker fås i både klar eller transparent farvetonet.

4.PC vandflaske

Polycarbonatplast er langtidsholdbart, slagfast og klart.Dette gør det til et perfekt materiale til sutteflasker, genopfyldelige vandflasker, sippy-kopper og mange andre mad- og drikkevarebeholdere.Det findes også i brilleglas, cd'er, tandforseglingsmidler og plastikstel.

5.PETG vandflaske

Polyethylenterephthalatglycol, almindeligvis kendt som PETG eller PET-G, er en termoplastisk polyester, der giver betydelig kemisk resistens, holdbarhed og fremragende formbarhed til fremstilling.PETG kan let støvsuges og trykformes samt varmebøjes takket være dets lave formningstemperaturer.

6.LDPE vandflaske

Low-density polyethylen (LDPE) er en termoplast fremstillet af petroleum, der kan findes gennemskinnelig eller uigennemsigtig.Det er fleksibelt og sejt, men kan knuses og anses for at være mindre giftigt end andet plast, og relativt sikkert.

Hvis du gerne vil have flere detaljer, er du velkommen til at kontakte os, vi vil svare dig inden for 24 timer.

GOX-18

Indlægstid: 30-jun-2022